ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

   Σας καλωσορίζουμε στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 ΕΞΑΝΤΑΣ στο Αλιβέρι. Το ΚΕ.ΒΙ.ΔΙ.Μ.2 ΕΞΑΝΤΑΣ είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., με αριθμό αδείας: 2000442.

   Στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 ΕΞΑΝΤΑΣ προσφέρουμε εκπαίδευση και κατάρτιση σε τομείς με σπουδαίες προοπτικές σταδιοδρομίας. Οι εγκαταστάσεις μας, οι διαδικασίες λειτουργίας, οι εκπαιδευτές μας, η σύνδεση με την αγορά εργασίας και ότι άλλο κάνουμε χαρακτηρίζεται από ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές. Σε όλες τις προσφερόμενες ειδικότητες συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εκπαιδευτές, δίνοντας κύρος στα πτυχία μας και σιγουριά στους αποφοίτους μας.

   Βοηθούμε κάθε σπουδαστή μας να χαράξει την πορεία του προς την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Στόχος μας στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 ΕΞΑΝΤΑΣ είναι να προσφέρουμε στην περιοχής μας, χωρίς την ανάγκη μετακίνησης στα αστικά κέντρα, έγκυρη και ποιοτική εκπαίδευση, πιστοποιημένη από το κράτος και προσαρμοσμένη στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

   Σας περιμένουμε στους φιλόξενους χώρους μας, να σας γνωρίσουμε από κοντά, να καταγράψουμε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και να κάνουμε μαζί τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής σας πορείας!

 

Αριστοτέλης Καλαφάτης

Διευθυντής Εκπαίδευσης